Weboldal címe
Weboldal alcíme
Coinok Világa
Hírfolyam... Árfolyam...?

ELŐNYÖK * KOCKÁZATOK * LEHETŐSÉGEK

1. Információ szerzés Cripto világ Bitcoin 

Mielőtt elkezded a Bitcoinjaidat használni, érdemes információt szerezni a biztonságos használat érdekében. 

Olvass, olvass... figyelj, próbálj.... 2. Hogyan lehet pénztárcád?

Vagy mobiltelefonon,  számítógépén....  nyitsz egy pénztárcát, amelyet kizárólag online fizetésekre használsz. Vagy egyszerűen kirándulsz egyet valamelyik CFM-ATM-ünkhöz, lásd 3. pont:))

Bármelyik esetet is választod, percek alatt lesz pénztárcád.3. Hogyan tudsz Bitcoinhoz jutni legálisan?

Legegyszerűbb módja, a CFM- ATM-eink egyikéhez elsétálni. Mammut 2-ben -1 szint, vagy Deák térhez közel, Erzsébet tér  Akváriumnál kihelyezett készülékünknél egyszerűen  Ft-ért vásárolsz Bitcoint, a mi készletünkből. Ha nincs pénztárcád,  CFM-ATM-jeinken keresztül tudsz magadnak csinálni. A készülék oldalán elhelyezet használati útmutató segít, ne aggódj, biztos kezekben vagy.

Vagy egyszerűen a weboldalunkon keresztül felveszed velünk a kapcsolatot és akár banki utalás igénybevételével tudsz tőlünk venni.

Vagy, termékek és szolgáltatások ellenértékeként.

Vagy regisztrálsz valamelyik tőzsdén. 

A Te döntésed melyik lehetőséggel és kockázattal élsz...

4. Hol tudod felhasználni Bitcoinjaidat?

Itthon, Magyarországon és világszerte egyre több szolgáltató és kereskedő fogadja el a Bitcoint fizetési ellenértékként.

Egyre gyorsabban bővül a  Bitcoint elfogadó helyek száma.

Nem kell félni, ma már nem a bűnözők játékszere a Bitcoin, azaz idő már a múlt. Pontosan az átláthatósága miatt olyan elfogadott fizetési ellenérték, vagy fizető eszköz, amit a vállalkozások is egyre szívesebben használnak.

Az eddigi tapasztalatok alapján, a Bitcoinnak megvan az esélye arra, hogy rövid és közép távon egyre nagyobb értéket képviseljen.

Ne feledjük, kockázatokat is relyt magában, az értékének egyszerre előnye és hátránya az árfolyamának folyamatos ingadozása. 

Kérdés, hogy Te mit hozol ki belőle?